Kaisan tuumookset jatkuvat. Jos seurasit nyt salasanan takana olevia Kaisan tuumooksia ja Kaisan uusia tuumooksia, tunnetkin jo minut. Osa tämän blogin postauksista on siirretty Uusista tuumooksista syksyllä 2011, joten älä ihmettele mainintoja vanhasta blogistani teksteissä. Käsitöiden suhteen olen ihan Kerällä. Mukana menossa paras puoliskoni Sami, puhetta ymmärtävä prinsessa Stella ja mättäältä poimittu pikkukissa Mustikka. Porukassa hengaavasta ystävästäni OI:sta voit lukea lisää täältä.

torstai 22. tammikuuta 2009

Autoillen halki Euroopan

Betty on lähtenyt Saksasta Suomea kohti. Tai siis ei ihan vielä - Electronic shipment advise received, sanoo DHL:n sivu. Ymmärrän hyvin DHL:n käytön, jos joku tilaa satojen tai ehkä jopa tuhansien kappaleiden painoksen kirjaansa, mutta en olisi surrut, vaikka minun kaksi kappalettani olisi laitettu postiin. Sami epäilee, että DHL saattaa tuoda niitä viikonkin.

Katsotaan nyt sitten, miltä valmis tuote näyttää. Jatko-osaa tilatessa ainakin sitten tietää, että painamiseen menee viikko ja perille tuontiin ehkä toinen! :)

Vähän nopeampi toimitus oli Koti-Idealla, jonka verkkokaupasta tilasimme uuden rivin vitriinejä entisten Björkdalien päälle - todettuamme, että kirjahyllyjä ei edelleenkään tässä huushollissa ole liikaa... Tilaus tehtiin lauantaina ja postin täti toi neljä pakettia tänään! Oli niin kiltti täti, että kantoi laatikot ylös asti, kun minulla ei ole voimia ja Sami on yksikätinen, loukkasi ranteensa ryömiessään huoltohommissa tietokonepöydän alla. Täytynee pitää noita laatikoita eteisessä muutama päivä, jos käsi pian toipuisi ja saisimme nostettua ne paikalleen.

Eläköön Björkdalit, joita voi jatkaa ylöspäin! Hintaa näillä on, mutta ovatpa sitten "iän aset".

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti