Kaisan tuumookset jatkuvat. Jos seurasit nyt salasanan takana olevia Kaisan tuumooksia ja Kaisan uusia tuumooksia, tunnetkin jo minut. Osa tämän blogin postauksista on siirretty Uusista tuumooksista syksyllä 2011, joten älä ihmettele mainintoja vanhasta blogistani teksteissä. Käsitöiden suhteen olen ihan Kerällä. Mukana menossa paras puoliskoni Sami, puhetta ymmärtävä prinsessa Stella ja mättäältä poimittu pikkukissa Mustikka. Porukassa hengaavasta ystävästäni OI:sta voit lukea lisää täältä.

lauantai 10. tammikuuta 2009

Arjessakin on puolensa

Tänään olimme reippaita. Koottiin joulukoristeet pois ja purettiin kuusi - ihmetellen, minkä takia olimme laittaneet ennen joulua pois valtavan ison pukupussin. Nyt kuusen oksanippuja jouduttiin viemään vinttiin paljaaltaan, kunnes saamme taas jostakin ison pussin.

Minä pyyhin pölyt ja vaihdoin arkisemmat liinat, Sami imuroi. Keittiön ja olohuoneen välinen ovi avattiin taas, joulunahan kuusi oli sen edessä.

Nyt on siistiä ja arkista, paitsi että valot tietysti tuovat vielä mielenvirkistystä. Tänään syödään uunimakkaraa ja muusia.

Vaan on arjessakin puolensa. Saa olla vaan. Ja aina voi suunnitella jotakin kivaa - niin kuin me nyt Tukholman-matkaa helmikuun alkuun. Palaan tänne vielä varmaan asian kanssa kyselemään teiltä (taas) typeriä. :)

Iloista viikonloppua!

1 kommentti:

  1. Kyllä se Betty - projekti varmasti maaliinsa pääsee. Toivon matkanne onnistuvan.

    VastaaPoista