Kaisan tuumookset jatkuvat. Jos seurasit nyt salasanan takana olevia Kaisan tuumooksia ja Kaisan uusia tuumooksia, tunnetkin jo minut. Osa tämän blogin postauksista on siirretty Uusista tuumooksista syksyllä 2011, joten älä ihmettele mainintoja vanhasta blogistani teksteissä. Käsitöiden suhteen olen ihan Kerällä. Mukana menossa paras puoliskoni Sami, puhetta ymmärtävä prinsessa Stella ja mättäältä poimittu pikkukissa Mustikka. Porukassa hengaavasta ystävästäni OI:sta voit lukea lisää täältä.

perjantai 5. joulukuuta 2008

Meidän Maria on ollut olemassa 18 250 päivää

Näin oli laskenut Lapuan tuomiorovasti eilen siskoni Marian 50-vuotisjuhliin tullessaan.

"Oli kovat juhulat", kuten sankari itse totesi. Väkeä Eskoon kauniiseen saliin tuli oven täydeltä, sukulaisia ja ystäviä, kutsuttuja ja yllätyksiäkin. Marialla on paljon ystäviä - kuten puheessani totesin, harva meistä ns. terveistä voi rehellisesti sanoa olevansa niin pidetty kuin Maria! Vaikka tämä onkin hoidettavana äärimmäisen raskas sekä henkisesti että fyysisesti.

Lahjoja ja kukkia tulvi niin, että niitä kantamaan Marian huoneeseen tarvittiin yli puoli tusinaa ihmistä.


Paikalla oli kolme pappia - ei ihan tavallista! Kaksi rovastikunnallista kehitysvammapappia ja Ikoolan Juha. Yksi on kuvasta poissa.


Saatiin jopa perhekuvakin - hetken Maria antoi halata, ennen kuin tönäisi minut istuimelta pois... :D

Sankari itse puhui puhujien päälle minkä ehti - minulta meinasi loppua ääni, kun yritin huutaa lujempaa kuin sisko! - mutta tuntui silti nauttivan, vaikka loppua kohti väsy tulikin. 50 vuoden päästä uusiksi?

2 kommenttia:

  1. Marialle onnittelut ja lämpimät ajatukset!

    VastaaPoista
  2. No Mariahan on sitten vähän vanhempi, kuin minä. Mä täytän ens vuonna.

    VastaaPoista