Kaisan tuumookset jatkuvat. Jos seurasit nyt salasanan takana olevia Kaisan tuumooksia ja Kaisan uusia tuumooksia, tunnetkin jo minut. Osa tämän blogin postauksista on siirretty Uusista tuumooksista syksyllä 2011, joten älä ihmettele mainintoja vanhasta blogistani teksteissä. Käsitöiden suhteen olen ihan Kerällä. Mukana menossa paras puoliskoni Sami, puhetta ymmärtävä prinsessa Stella ja mättäältä poimittu pikkukissa Mustikka. Porukassa hengaavasta ystävästäni OI:sta voit lukea lisää täältä.

torstai 25. joulukuuta 2008

Lukuisia kuusia ja kinkkuja ja ajokilometrejä...

...mutta myös hiljentymistä on mahtunut jo tähän jouluun. Riemukasta juhlan jatkoa kaikille ystäville! Ensimmäinen kuva vieköön tutuille jouluterveisiä meidän porukalta. :)


Loput kuvat äidin ja isän luota, isonveljen ja kälyn luota, Samin äidin luota, Jalasjärven kirkosta (kännykkäkuvia jouluyön messusta...), meiltä sekä Kurikan hautausmaalta - kamerasta loppui akku ennen Jalasjärven hautausmaata. :(


6 kommenttia:

 1. mäkin kävin jouluyön messussa. mun oma tärkee perinne. :)

  VastaaPoista
 2. Ihania joulukuvia!

  Hyvää Tapaninpäivän jatkoa sinulle!

  VastaaPoista
 3. Voi, miten nostalgista tuolla Vanhassa Tuvassa!
  Muutamaan kuvaan mahtuu niin paljon...

  VastaaPoista
 4. Minulla on samanlainen kelta-ruskea ryijy, tiedätkö mahdollisesti ryijyn nimen.Itse en tiedä, ja olisin tiedosta kiitollinen.

  VastaaPoista
 5. Anonyymi, muistelisin että ryijy olisi nimeltään Kevätesikko, mutta ihan varma en ole.

  VastaaPoista
 6. Kiitos! Olkoon kaunis kevätesikko sitten, kunnes joku muuta väittää. Kiva oli löytää toinen samanlainen!Tämä mun ryijy on täällä Kurikassa.Eivät kovin kaukana toisistaan.

  VastaaPoista