Kaisan tuumookset jatkuvat. Jos seurasit nyt salasanan takana olevia Kaisan tuumooksia ja Kaisan uusia tuumooksia, tunnetkin jo minut. Osa tämän blogin postauksista on siirretty Uusista tuumooksista syksyllä 2011, joten älä ihmettele mainintoja vanhasta blogistani teksteissä. Käsitöiden suhteen olen ihan Kerällä. Mukana menossa paras puoliskoni Sami, puhetta ymmärtävä prinsessa Stella ja mättäältä poimittu pikkukissa Mustikka. Porukassa hengaavasta ystävästäni OI:sta voit lukea lisää täältä.

perjantai 12. joulukuuta 2008

Kaupunkimatkalle

Saimme alkuvuodesta kaveriporukalta kihlalahjaksi teatteripakettilahjakortin, joka sisälsi liput vapaavalintaiseen puhenäytelmään Vaasan kaupunginteatterissa ja yöpymisen hotelli Vaakunassa. Heti päätimme, että käytämme kortin syksyn pimeillä, jolloin yleensäkin olemme jonkin reissun tehneet, ja että maksamme toisen yön itse.

Syksyllä kävimme läpi teatterin tarjontaa, joka oli - köh - aika persoonallista. Ainoakaan näytelmä ei kiinnostanut pätkääkään, kunnes huomasimme, että Täällä Pohjantähden alla tulee ensi-iltaan 5.12. Sinne!

Ajoissa varasimme hotellin ja liput tälle viikonlopulle. Kiittävä arvostelu luettiin lehdestä, joskin vähän kauhistellen sitä, että näytelmän pituus kaksine väliaikoineen oli lähes viisi tuntia... Mutta ainakin saisimme lahjakortille vastinetta!

Eilen hotellista soitettiin. Sairastapauksen vuoksi teatteri oli joutunut perumaan kaikki Pohjantähden viikonlopun näytökset. Mitä tekisimme? Hotellitäti lupasi, että lahjakorttimme voimassaoloaikaa voisi jatkaa kevääseen, mutta me päätimme, että mennään sitten kaupunkiin ilman teatteria. Emmehän me häviä mitään... Ja tämä syksy on ollut niin täyteen ohjelmoitu, että ehkä on terveellistäkin päästä notkumaan ihan ilman mitään aikatauluja.

Niin että eilen pakattiin, ja tänään töiden jälkeen singahdamme matkaan.


On mukava lähteä, kun koti alkaa vähitellen olla joulukunnossa. Positiivareilta tilaamani amarylliksensipuli on sekin singahtanut pituutta ja näyttää jo punaista kukkaa...


...ja eilen saapui Huuto.Netin kautta hankittu paketti, jossa oli mm. himoitsemamme punainen Mariskooli. Pahoittelen "tunnelmallisen" epätarkkaa kuvaa!


Hyvää kolmannen adventtisunnuntain aikaa! Tässä oli tarkoitus olla linkki hienoon tonttutanssinäytökseen, jossa Sami ja minä esiinnymme, mutta typerä ohjelma sähelsi jotain - katsotaan jaksanko tehdä jutun vielä neljännen kerran (juu, kolme kertaa siis meni puihin :).

3 kommenttia:

  1. Toivottavasti oli ihana reissu ja irtiotto arjesta. Vaasa on mukava kaupunki, Suomessa asuessani kävin siellä usein työreissulla.
    Tunnelmallista 3. adventtisunnuntain iltaa myös sinne!

    VastaaPoista