Kaisan tuumookset jatkuvat. Jos seurasit nyt salasanan takana olevia Kaisan tuumooksia ja Kaisan uusia tuumooksia, tunnetkin jo minut. Osa tämän blogin postauksista on siirretty Uusista tuumooksista syksyllä 2011, joten älä ihmettele mainintoja vanhasta blogistani teksteissä. Käsitöiden suhteen olen ihan Kerällä. Mukana menossa paras puoliskoni Sami, puhetta ymmärtävä prinsessa Stella ja mättäältä poimittu pikkukissa Mustikka. Porukassa hengaavasta ystävästäni OI:sta voit lukea lisää täältä.

lauantai 6. joulukuuta 2008

Joulukuun kuudes

Hyvää itsenäisyyspäivää! Tämän näkymän kuvasin ikkunastamme eilen illalla. Tänään valomeri on laajentunut valtavaksi.


Uhrin ansiosta lippu liehuu.

2 kommenttia:

  1. Hyvää itsenäisyyspäivää teidän perheelle!

    VastaaPoista
  2. Hyvää itsenäisyyspäivää toivottelen myös minä Kiitollisena niille, joiden ansiosta saamme juhlaa tänään viettää. Lainaan edesmenneen isokyröläisen runoilijan sanoja: "Tääll´on kautta pitkäin vuosisatain paljon rukoiltu ja tehty työtä, nähty vainonpäivää, hallayötä, mutt´ei koskaan käyty maassa matain. Kaiken kestäin lakeuden kansa uutta, valoisampaa päivää vuottain, Jumalaan ja kätten työhön luottain aina elpynyt on uudestansa...
    Mitään kauniimpaa me tiedä emme kuin on tämä tähkämeri aava, tämä rakas lakeus on saava kätten työt ja uhrit sydäntemme."

    VastaaPoista