Kaisan tuumookset jatkuvat. Jos seurasit nyt salasanan takana olevia Kaisan tuumooksia ja Kaisan uusia tuumooksia, tunnetkin jo minut. Osa tämän blogin postauksista on siirretty Uusista tuumooksista syksyllä 2011, joten älä ihmettele mainintoja vanhasta blogistani teksteissä. Käsitöiden suhteen olen ihan Kerällä. Mukana menossa paras puoliskoni Sami, puhetta ymmärtävä prinsessa Stella ja mättäältä poimittu pikkukissa Mustikka. Porukassa hengaavasta ystävästäni OI:sta voit lukea lisää täältä.

lauantai 29. marraskuuta 2008

Puuronsilmä

Eilen meni kaikki hyvin. Yhtäkkiä +4:ään syöksynyt lämpötila oli sulattanut lumet lähestulkoon joka paikasta, ja aurinko paistoi niin kirkkaasti että silmiin otti.

Hautajaisten jälkeinen päivä meni vähän ihmetellessä. Onneksi kävi vieraita, se jotenkin normalisoi oloa. Joskin jouduimme kuuntelemaan joulumarkkinoiden helppoheikkien kailotusta ikkunamme alta, ja pihamme oli merkitty yleiseksi parkkipaikaksi joten jouduimme kotiin tullessa jättämään auton vieraaseen ruutun, kun oma oli viety. Käytiin sitten illalla siirtämässä fiestuli paikalleen kun markki rauhoittui. (Ei tietysti pitäisi valittaa, kun viiimeksi koulutuksessa kuuntelin helsinkiläisten juttuja - että mitään parkkipaikkaa ei edes ole, vaan auto jätetään mihin kadunvarteen sattuu mahtumaan...)

Kävimme vihdoin ostamassa kännykkääni muistikortin. Eihän kännykuvien laatu häävinen ole, mutta hätätilakameraksi tuo käy. En esim. aio raahata enää toistamiseen isoa kameraani Helsinkiin.

Nämä kuvat on otettu juuri äsken aamuhämärissä, joten laatu on tavallistakin huonompi - mutta näette sentään, että asumme ns. puuronsilmässä ja kunnan jouluvalot loistavat suoraan ikkunasta (kuvissa näkyy myös niitä kuusivalojamme). :)1 kommentti: