Kaisan tuumookset jatkuvat. Jos seurasit nyt salasanan takana olevia Kaisan tuumooksia ja Kaisan uusia tuumooksia, tunnetkin jo minut. Osa tämän blogin postauksista on siirretty Uusista tuumooksista syksyllä 2011, joten älä ihmettele mainintoja vanhasta blogistani teksteissä. Käsitöiden suhteen olen ihan Kerällä. Mukana menossa paras puoliskoni Sami, puhetta ymmärtävä prinsessa Stella ja mättäältä poimittu pikkukissa Mustikka. Porukassa hengaavasta ystävästäni OI:sta voit lukea lisää täältä.

sunnuntai 23. marraskuuta 2008

Joulun aika alkaa

Tänään on tuomiosunnuntai ja kirkkovuosi päättyy. Viikon päästä lauletaan jo Hoosiannaa.

Viikolla aloimme suunnitella lauantaiksi käyntiä Lapualla. Koska samaan saumaan osuivat myös Vanhan Paukun joulumessut, piti sinne tietysti päästä.

Perinteiseen tapaan Alajoki-sali oli muutettu Joulumaaksi, jossa oli myös yhtä perinteinen piparkakkutalojen näyttely. Ihmiset saivat äänestää mieluisimman. Ehkä muistanette, miten surkealta minun vaatimaton pipariseimeni viime vuonna näytti mahtipontisten ökytalojen keskellä - joten myös arvaatte, että tämä Lapua-Seuran realistinen lato vähän lohdutti... :D Vaikka sen romahtuneisuus onkin tahallista!

"Tupia" oli toistakymmentä (vai miksi kutsutaan piparkakkutaikinasta tehtyä taideteosta?).


Tämä oli komea - sokerista äh, liivatettahan se tietysti on, kiitos SatuH! :D tehtyine "lasi-ikkunoineen" kaikkineen! Uskomaton teos...


Mutta kuinka moni on aiemmin nähnyt piparkakkuhuusin??


Messuilla oli mielipuolinen tungos, Paukun alakerta ei totisesti ole sopiva massatapahtumalle. Pahimmalla käytävällä pöytien ääreen ei viitsinyt edes pysähtyä, saati että olisi tehnyt kauppoja, kun massa painoi molempiin suuntiin.

Muualla oli onneksi vähän väljempää, ja ostoksia tuli tehtyä - suoritinpa suurimman osan joululeipomuksistakin siinä samalla! Sekä tapasimme Doriksen ja Intsun.

Muun ohella tätä en voinut vastustaa.


Messujen ulkopuolellakin shoppailtiin. Samilla ja minulla on edessä ensimmäinen "oikea yhteinen" joulu, ja uuteen kotiin tarvittiin jotain...Posted by Picasa

4 kommenttia:

 1. No, näköjään se kuusikin sitten löytyi.
  Liiveristä vai Halpa-Hallistako löytyi ?
  Paketti lähtee ilmeisesti vasta tiistaina.

  VastaaPoista
 2. Liiveristä! Nähtiin siellä koristeltuna ja se oli sitten menoa.

  Sami pohtii onko se saksalainen malli jossa jokainen oksa pitäisi ruuvata yksitellen paikalleen... :D

  VastaaPoista
 3. Metsästän blogeista joulutunnelmaa ja täältähän sitä löytyy! :)

  VastaaPoista
 4. vau miten upeita piparitaloja! :) ite yritin kerran tuollaista muumitaloa muuta yritykseks jäi.. muuten, eikös nuo ikkunat ole tehty liivatelehdistä?

  VastaaPoista