Kaisan tuumookset jatkuvat. Jos seurasit nyt salasanan takana olevia Kaisan tuumooksia ja Kaisan uusia tuumooksia, tunnetkin jo minut. Osa tämän blogin postauksista on siirretty Uusista tuumooksista syksyllä 2011, joten älä ihmettele mainintoja vanhasta blogistani teksteissä. Käsitöiden suhteen olen ihan Kerällä. Mukana menossa paras puoliskoni Sami, puhetta ymmärtävä prinsessa Stella ja mättäältä poimittu pikkukissa Mustikka. Porukassa hengaavasta ystävästäni OI:sta voit lukea lisää täältä.

perjantai 24. lokakuuta 2008

Perjantai!

Aioin lainata Pelagian jo käyttämän otsikon, mutta keksin sitten itse noin omaperäisen.

Viikko on ollut omalla tavallaan aivan äärimmäisen raskas. Lisäksi tänään tekniikka tökki taas viimeisen päälle.

Muotoillessani Jalasjärven uutta matkailuesitettä (kyllä vain, armahaiset yleisönosastokirjurit, pitäkääpä kynänne terävinä!) kaikki muut PhotoShopilla tehdyt sivut taittuivat pdf-muotoon kuin unelma, mutta ei yksi. Siitä näkyi vain yksi tai kaksi tekstipalikkaa. Kaiken huippuna Sami kuitenkin näki koko sivun kuten pitikin, kun lähetin sen hänelle pyytäen apua. Käsittämätöntä! Myöskään tulostimet eivät halunneet tehdä tänään kanssani yhteistyötä, vaikka en edes yrittänyt sitä tuhoontuomittua "mä äkkiä tästä tämän tulostan" -erehdystä.

Huominen päivä ollaan kokonaan reissussa. Äsken kävimme tyhjentämässä pikku fiestan peräluukun (mikä se on?? ai niin, se nenäliinan kokoinen läntti siellä auton takapäässä...) ja kääntämässä penkit valmiiksi, tavaraa taas tulossa ja menossa. Sunnuntaiaamuna sentään ehdin nukkua pitkään, kun töihin pitää vasta iltapäivällä, mutta sitten meneekin iltamyöhään.

Mutta positiivista, josta olen unohtanut kertoa! Olen suurinpiirtein vuosikaudet suunnitellut, että Valiolle pitäisi antaa palautetta heidän maitopurkeistaan. Niitä kun ei edes tällainen suhteellisen nuori ja tervekätinen ihminen saa useinkaan auki ilman haarukalla kangottamista. Kun pari viikkoa sitten olin kärttyinen (ai pari viikkoa sitten? enkö ole sitä aina?), laitoin viestiä nettisivujen palautelomakkeen kautta. Samalla mainitsin meille osuneista maitopurkeista, joita ei siis saa nokasta auki, mutta jotka olivat vuotaneet pohjasta.

Sain hyvin ystävällisen vastauksen - ja lupauksen tuotehyvityksestä! Parin päivän päästä tipahti postilaatikkoon 7 € lahjakortti, jonka saa käyttää missä tahansa vähittäistavarakaupassa kaikkiin Valion tuotteisiin paitsi ei jäätelöön. Käsittämättömän hyvää palvelua. Eli jos kulutamme kaikki ruokarahamme lankoihin ja kirjoihin ja soittovempeleisiin, voimme ansaita perheelle särvintä valittamalla Valiolle... :D

Täällä on kova syysmyrsky, sateenvarjo meni nurin pari kertaa. Yksi alumiinipidike on niin pahasti vääntynyt, että taidan napsia kankaan irti tulevaa tarvetta silmällä pitäen ja heittää ruodon roskiin. Mutta toisaalta pidän näistä synkistä päivistä enemmän kuin aurinkoisista. Saa hyvällä omallatunnolla olla kotona, polttaa kynttilää, blogata, neuloa ja katsoa dvd-elokuvia. Uusin villityksemme on Komisario Frost, Sami on kerännyt koko sarjan Huudosta.

Iloista viikonloppua, ja muistattehan rakkaat äänestää sunnuntaina!

6 kommenttia:

 1. Tottahan sitä äänestämään ainakin meidän talosta lähdetään.

  Noista tuotehyvityksistä muistan aina yhden naapurin nuorenparin, joka valitti tehtaalle aina ja kaikista ostamistaan tuotteista. He sitten saivat laatikkokaupalla keksejä, vauvanvaippoja ja pöksyjä ja ties mitä hyvitykseksi. Tästä on kyllä jo aikaa, enää ei varmaan tavaraa tule ihan noin hövelisti ja ehkä ammattivalittajatkin tunnistetaan. Hyvä kuitenkin kun tämä purkkivalituksesi otettiin vakavasti. Ihan samaa olen manaillut monta kertaa.

  VastaaPoista
 2. Voi kauhia, mä jo pelästyin että sää oot täältä kokonaan kadonnut, kun en ollut muistanut sua blogilistaan päivittää. Huh helpotti.. täällähän sää olet.

  VastaaPoista
 3. Frostit ovat kyllä mainioita.

  Minä valitin kesällä Sinituotteen kuivaustelineestä, josta lähti yksi lattiaa vasten oleva vaakajalka irti alle vuoden käytön jälkeen siistista hitsaussaumasta. Sain todella nopeasti uuden tilalle ja mikrotkuituliinan kaupan päälle. Joskus valittaminen kannattaa. Tosin Soneralle valittaminen on yhtä tyhjän kanssa, mutta kismittää sen verran, että aion taas sitä harrastaa...

  VastaaPoista
 4. Käyhän blogissani

  http://ansku60.blogspot.com/2008/10/hieno-patsastunnustus.html

  VastaaPoista
 5. Hyvä, että valitit. Itsekin monesti tuskailen noiden maitotölkkien liimauksien kanssa. Toteankin, että ovat taas pistäneet urakalla plastigpattingia tölkkeihin. :) Monesti täytyy käyttää vallan voimakeinoja niiden kanssa. Olin iloinen, kun marjakeittoihin tuli korkki, josta aukaista. Mietin, että eikö sellaista voisi olla myös maitotölkeissä. Se korkki on mielestäni hyvä keksintö. Itsekin aina silloin tällöin valitan ja joskus kyllä kannattaa.

  Tää bloggerikin tökkii, eikä huoli tuota url-osoitteeni kautta viestiä. ;(

  http://jaakotar.vuodatus.net/

  VastaaPoista
 6. Joskus mä en tahdo saada sitä korkkia auki, mutta kyllä sen yleensä auki saa.

  VastaaPoista