Kaisan tuumookset jatkuvat. Jos seurasit nyt salasanan takana olevia Kaisan tuumooksia ja Kaisan uusia tuumooksia, tunnetkin jo minut. Osa tämän blogin postauksista on siirretty Uusista tuumooksista syksyllä 2011, joten älä ihmettele mainintoja vanhasta blogistani teksteissä. Käsitöiden suhteen olen ihan Kerällä. Mukana menossa paras puoliskoni Sami, puhetta ymmärtävä prinsessa Stella ja mättäältä poimittu pikkukissa Mustikka. Porukassa hengaavasta ystävästäni OI:sta voit lukea lisää täältä.

perjantai 10. lokakuuta 2008

Hyvää Aleksiksen päivää!

Kuvan sumeus johtuu siitä, että kuorokansioni on röpelöistä materiaalia (ja se parempi kuva hävisi johonkin Picasan uumeniin enkä ikinä löytänyt sitä... :). Tiedän kyllä, etteivät veljekset kuvassa laula vaan huutavat hädissään, mutta jotenkin kuva oli niin sopiva nuoteilleni...Muistetaanpa tänään suomalaisen kirjallisuuden lisäksi kaikkia niitä, jotka maailma nykypäivänä tuomitsee.
Posted by Picasa

1 kommentti:

  1. Hyvä ajatus! Lisäksi voimme varmaan vilpittömin mielin ja iloisina onnitella M. Ahtisaarta Nobelin rauhanpalkinnon johdosta.
    Hyvää viikonvaihdetta kaikin puolin! - Mitenköhän minä tämän nyt allekirjoittaisin, uudella vai vanhalla osoitteella?

    VastaaPoista