Kaisan tuumookset jatkuvat. Jos seurasit nyt salasanan takana olevia Kaisan tuumooksia ja Kaisan uusia tuumooksia, tunnetkin jo minut. Osa tämän blogin postauksista on siirretty Uusista tuumooksista syksyllä 2011, joten älä ihmettele mainintoja vanhasta blogistani teksteissä. Käsitöiden suhteen olen ihan Kerällä. Mukana menossa paras puoliskoni Sami, puhetta ymmärtävä prinsessa Stella ja mättäältä poimittu pikkukissa Mustikka. Porukassa hengaavasta ystävästäni OI:sta voit lukea lisää täältä.

keskiviikko 8. lokakuuta 2008

Ensimmäinen päivä uudessa kod... siis blogissa

Villasukka tuolla kommenteissa kertoi, että hänen muutettuaan Vuodatuksesta Bloggeriin olo oli ensin outo ja vanhoja tekstejä kaipasi. Hassua kyllä, niin on minullakin, vaikka olen Bloggerissa pitänyt Kerällä-blogia jo pari vuotta.

Osittain outo olo johtuu siitäkin, että näiden parin päivän postausten alla on tekstiä syksyltä 2006... Tuskin muistan aikaa! :) Toisaalta blogipalvelimen vaihto osui nyt hyvään saumaan, kun elämässä on muutenkin kaikenlaista uutta: uusi kotipaikka, uusi koti, uusi työpaikka - ylipäänsä se, että saa käydä töissä. Kaikki on hyvin.

Muutenkin minusta tuntuu, että bloggaamistyylini on viime kuukausien aikana muuttunut. Siinäkin mielessä on ehkä hyvä vaihtaa toisaalle. En osaa oikein sanoa miten se on muuttunut, mutta jollakin tavalla "oikoosemmaksi"... Vähemmän meemejä ja muuta hauskaa ja enemmän valitusta!

No, mutta linkitin tuonne sivupalkkiin myös vanhan Tuumooksia-blogin kuukaudet, ja laskurikin jatkaa työtään siitä, mihin Vuodatuksessa jäätiin. Katson, mitä muuta tuon sieltä mukanani. Ainakaan yhtä lukijaa en - hän jätti kommentin, ettei periaatteesta lue mitään Bloggerista. Todennäköistä onkin, ettei tämä ylikansallinen Google-jätti ole moraalisesti varmaan yhtään hurskaampi kuin kotoinen Alma Media, mutta tämä nyt vain tuntuu sopivan tällä hetkellä minulle. Ai niin, Blogilistalla tämä blogi on tilattavissa myös!

Joku (Villasukka?) siellä kyseli, mistä mahtavat löytyä blogiin ladattavat kuvat. Tulin uteliaaksi ja löysin ne! Eli kun menee Bloggerin hallintapaneeliin ja kelaa aivan sivun alalaitaan, näkyy siellä linkki Picasa-verkkoalbumeihin. Kun sitä klikkaa ja tarvittaessa vielä kirjautuu sisään samoilla tunnuksilla kuin Bloggeriin, niin kuvat löytyvät! Jos oikein ymmärrän, niin Picasaan voi myös ladata kuvia samoin kuin PhotoBuckettiin tai Flickriin ja blogata niistä?

6 kommenttia:

 1. Hyvä, että muutit :) Sain tilattua tämän nyt syötteenlukijalla, joten voin lueskella säännöllisemmin.
  Niin, mie oon käynyt säännöllisesti jonkin aikaa Tuumooksia lukemassa, vaikken olekaan kommentoinut. Mutta kertahan se on ensimmäinenkin :)

  VastaaPoista
 2. Voi kiitos tuosta kuva-albumin löytämisestä! Flickristä olen blogannut kuvia, mutta siellä päässä tuo kirjoitusruutu on niiiiiin onneton, että joudun tulemaan bloggeriin muokkaamaan tekstiä, että ei ellei ole pakko.

  VastaaPoista
 3. Minäkin aina välillä mietin tuota muuttamista, mutta vielä olen Vuodatuksessa.
  Blogilistaltakin olin jo sinut poiminut. Eroon et siis pääse.

  Perjantaina Seinäjoki kutsuu. Tautikin alkaa jo taittua.

  VastaaPoista
 4. Satunnainen käsityöblogien selailun (ei, en ole edelleenkään käsityöihme vaikka kyseisiä blogeja joskus luenkin) myötä huomasin, että sinulla on aika monta blogia. Päättelin että olisi kovin korrektia jättää jälki johonkin niistä. :)

  Terveisiä naapurista. ;)

  VastaaPoista