Kaisan tuumookset jatkuvat. Jos seurasit nyt salasanan takana olevia Kaisan tuumooksia ja Kaisan uusia tuumooksia, tunnetkin jo minut. Osa tämän blogin postauksista on siirretty Uusista tuumooksista syksyllä 2011, joten älä ihmettele mainintoja vanhasta blogistani teksteissä. Käsitöiden suhteen olen ihan Kerällä. Mukana menossa paras puoliskoni Sami, puhetta ymmärtävä prinsessa Stella ja mättäältä poimittu pikkukissa Mustikka. Porukassa hengaavasta ystävästäni OI:sta voit lukea lisää täältä.

maanantai 27. lokakuuta 2008

Diktatuurilla olisi puolensa...

...totesin minä tänään kahvitunnilla yrittäessäni pysyä hereillä.

Lauantaisen reissaamisen jälkeen olin eilen töissä klo 14-22. Ennakkoäänet saatiin laskettua puoli kahdeksaan mennessä, ja kahdeksalta alkoi tulla äänestyspaikoilta vaalipäivän ääniä. Listoja piti tarkastaa ja kopioida ja juoksuttaa.

Kun työkaverin kanssa veimme ensin äänestysaktiivisuuslistoja, sitten ennakkoäänilistoja ja lopuksi 100 % laskettuja listoja aulan lasiseinälle, kuului vain humahdus, kun ihmiset olivat kimpussa. Vastaavaa ryntäystä en ole nähnyt kuin Lapuan emäntäkoulun joulumyyjäisissä. No, olen iloinen siitä että joku tahtoo kokouksiin istumaan, ettei minun tarvitse - onnea kaikille valituille!

Tänään töissäolo oli kyllä meille monelle tuskaa. Onneksi ei tullut mitään kovin monimutkaisia työtehtäviä - jouduin tilaamaan junalippuja ja kyllä jännitti, etten sekoile VR:n sivuilla... :) Loppupäivästä aloimme kikattaa kuin yliväsyneet pikkutytöt.

Itsekin lähden puoliviikoissa reissuun, vietän pari päivää koulutuksessa Helsingissä. Kaikin tavoin jännittävää maalaistytölle - varsinkin, kun koulutusryhmän kaikki muut jäsenet ovat enimmäkseen hienoilla nimikkeillä olevia ihmisiä eri firmoista, ja sitten sinne ilmaantuu yksi vs Jalasjärven kunnasta. Mutta aion kyllä ottaa opista onkeeni.

2 kommenttia:

  1. Siunausta reissuun. Toivotaan, että on kaikin tavoin antoisa!

    VastaaPoista
  2. Reissuun lähden minäkin ja samaan suuntaan, Vantaalla aion viettää 3 päivää. Nykäistään hihasta jos törmätään :D Illallla pitäis mennä veljen luo kunhan ensin selviää mikä meidän iltaohjelma on. Hauskaa matkaa...pitäis varmaan mennä nukkumaan kun juna lähtee 6.35

    VastaaPoista